Household
zqehj  

8 Sfaturi de experți pentru pictura de mobilier

Dacă există un lucru care poate transforma o piesă de mobilier simplă în ceva spectaculos, este o haină proaspătă de vopsea. Michael Penney, decorator, stilist și proprietar al două magazine de decorațiuni pentru locuințe din Whitby, Ont., Se întâmplă să fie de acord. El a lansat recent o linie de vopsea pentru mobilier cu vopsea minerală Fusion, care este inspirată din dragostea sa față de coasta de est. „Mă inspir din toate culorile pe care le văd în natură și pe malul mării când vizitez locuri precum Kennebunkport în Maine”, spune el. „Au o mulțime de albastru moale, verzi și lucruri care sunt uzate în timp și se simt un fel de plajă.”

House & Home s -au așezat cu Michael pentru a vorbi inspirația de culoare. Faceți clic pentru a vedea colecția Penney & Company și obțineți sfaturile sale despre cum să transformați mobilierul cu o haină proaspătă de vopsea.

„Dacă pereții sunt neutri, care, în cele mai multe cazuri, sunt, alegeți o culoare de accent pentru mobilierul dvs. care nu se regăsește în nimic altceva în spațiul dvs. – ceva care aruncă predictibilitatea schemei de culori.”

Dă -ți seama ce culori te fac fericit – acest lucru ar putea fi folosind lacrimi din revista de design sau marcarea lucrurilor de pe Pinterest. Apoi, utilizați această paletă ca punct de plecare pentru spațiile cheie. „Aruncați la culorile pe care le iubiți și la care răspundeți”, spune Michael. „Am fost întotdeauna atras de albastru și verzi și culori apoase. „Litoralul” este o nuanță minunată, bogată, cu tone de pigment, pe care o iubesc pentru o calitate plină de spirit, noroasă. ”

Încercați să pictați o placă cu culoarea aleasă și să trăiți cu ea cel puțin o săptămână, doar pentru a vedea dacă vă place cu adevărat. Dacă nu, luați în considerare o versiune tonifiată. „Red motorul de pompieri poate să nu fie ceva cu care ai putea trăi, dar ai putea face în schimb o portocală arsă uimitoare”, spune Michael. Colecția prezintă aceste tipuri de nuanțe de viață tonifiate, precum „Soapstone”, în imagine.

Nu vă fie frică să amestecați culori mai deschise și mai strălucitoare, cu tonuri mai închise. Hiturile de culoare pot proveni din artă, accesorii sau chiar flori. „Îmi place să combin culori proaspete, cum ar fi un verde menta, cu neutre noroioase pentru a le pune la pământ și pentru a le împiedica să fie prea dulci”, spune Michael.

Nuanțele prăfuite ale mobilierului bunicii tale? S-au intors! „Când am ales toate culorile, mă gândeam la cele pe care le -ați găsit într -o fermă veche sau într -o cabană veche”, spune Michael. Nuanța lui preferată de mobilier din colecție? „Pentru mine este„ Lily Pond Green ”. Este vechea instituție de verde care a fost cu adevărat populară la începutul secolului XX.”

„Mulți oameni supraestimează valoarea antichităților lor. Dacă o pictați înseamnă că îl veți folosi, bucurați -vă și îmbrățișați -l în casa dvs., atunci cred că merită să pictați și să nu vă faceți griji pentru valoare prea mult. ”

Toată Paint in the Penney & Company Collection are un finisaj mat, care oferă un aspect vintage, purtat de timp. „Este finisajul perfect, istoric, pentru acea senzație autentică de vârstă, cabană-y. Dacă doriți un pic de strălucire, adăugați doar o haină de ceară de albine sau un strat de strat dur de fuziune pentru o luciu moale. ”

„Vopseaua merge mult până la adăugarea PEP în spațiul dvs. într -un mod ușor, economic și necomitent”, spune Michael. Dacă doriți culoarea, dar nu doriți angajamentul de a vă picta pereții, pictați -vă în schimb mobilierul. Este o modalitate excelentă de a încerca o nouă nuanță și, desigur, este mult mai ușor de schimbat decât pereții tăi.

Leave A Comment