Uncategorized
zqehj  

Dispozitiv util al săptămânii: aceste căști Bluetooth de 20 de lire sterline sunt fantastice

Știu, căști din nou, nu mă pot opri, este o boală. precum și așteptați până când veți vedea lunile următoare

Între timp, iată o pereche pe care o puteți obține absolut de vinovăție. Anker Soundbuds identifică căștii Bluetooth in-ear mi-au resetat mintea pe ceea ce poate fi o căști fără fir.

Ei îmi îndepărtează Bragi „Căștile” (160 de lire sterline) atât în ​​ceea ce privește basul (ceea ce este excelent), precum și volumul. Bateria de 90 mAh durează 90 de minute până la taxă, precum și livrări în jur de 6 ore de joc.

În afară de costuri, precum și de sunetul surprinzător de plăcut, îmi place sistemul de magnet care indică atunci când sunt separate, se leagă instantaneu de telefonul meu.

Smart-magneti se pornește atunci când se despart, precum și se împerechează imediat cu ultimul dispozitiv legat.

Supravăluiri: Ingenious Nano-Engineering oferă o performanță robustă în aproape orice tip de mediu.

O potrivire personalizată: personalizați-vă deținerea cu eartap-uri cu mai multe dimensiuni, precum și cu aerul brevetat-proiectat pentru un confort remarcabil, precum și pentru prindere.

Ce se află în cutie: S/M/L EARTIPS, S/M/L/XL Airwings, FitClip, Cablu micro USB, pungă de călătorie, Ghid de bun venit, garanție de 18 luni.

Căști wireless, căști magnetice înțelepte cu tehnologie aptx, CVC 6.0 Anulare zgomot, 6 ore de joacă – cască Bluetooth 4.1 cu microfon

Dacă sunteți un individ de smartphone care tocmai a pierdut recent jack-ul pentru căști, atunci tranzacționați din Dongle-Land. Acesta este costul pe care l-am utilizat pentru a-mi plăti căștile cu fir în ear Sony. Heck la costuri, nu este deloc dacă le lăsați în autobuz. Oferiți -le o încercare, ce aveți de pierdut.

Disponibil de la Amazon

15.788 recenzii

Căști wireless Anker, căști de antrenament sonore modernizate sonore, căști magnetice în urechi, Bluetooth 5.0, 10 ore de joacă, IPX7 rezistent la apă pentru antrenamente, alergare, înot, sală de gimnastică, muncă, casă

Sunet excelent: automobilistii de 6 mm vă oferă un profil de zgomot de cristal. În același timp, Bluetooth 5 asigură o conexiune constantă.
Se potrivește ca o mănușă: confortabilă, precum și ușoară ca o pene, piesele urechii se adaptează la urechile tale chiar și mult mai mult confort.
Durata de viață uriașă a bateriei: până la 10 ore de redare non-stop după o singură încărcare.

Intrați pe Amazon

Gadgeturile anterioare ale săptămânii

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar

Ultima actualizare la 2021-10-04 / Link-uri / imagini de afiliere din API-ul de marketing al produselor Amazon

Leave A Comment