Uncategorized
zqehj  

Smart Home Hacks

Seria O’Reilly de cărți „hacks”, în propriile lor cuvinte „recuperează termenul„ hacking ”pentru băieții buni – inovatori care explorează și experimentează, dezgroperea scurtăturii, creează instrumente benefice și vin Cu lucruri distractive de încercat pe cont propriu. ”, Sună ca o descriere destul de bună a unui automat de acasă din Marea Britanie, așa că am fost puțin extatic pentru a vedea că O’Reilly a publicat 2 cărți în seria pentru automobilii de acasă.

Primul dintre acestea este „Smart Home Hacks”, de Gordon Meyer, o colecție de descrieri scurte și rapide ale modului de automatizare a anumitor sarcini, o discuție rapidă a teoriei, apoi idei despre cum să extindem ideea. Îmi place foarte mult această abordare, iar cei familiarizați cu Biblia dezvoltatorilor C/C ++ vor recunoaște stilul. Datorită modului în care este scris, puteți citi cartea de la copertă pentru a copertă și a învăța subiectul, dar este la fel de bine dacă știți ce doriți și doriți doar să știți cel mai bun mod de a o atinge. Este genul de carte pe care o puteți lua la toaletă, deschideți -o la o pagină și aflați ceva nou …

Niciuna dintre cele două cărți despre recenzie nu este destinată novicelor complete, nou pentru automatizarea casei, dar această carte se degresează rapid asupra elementelor de bază, prezentându -vă la conceptul de x10 și la diversele software de control, cu toate acestea, nu se bazează pe Subiectul și se deplasează rapid pentru a reaminti cititorilor că WAF (sau SAF așa cum o numește cartea), este importantă și oferă mai multe orientări cu privire la modul de realizare a acestui lucru.

O’Reilly are o secțiune pe site -urile lor web pentru hacks, iar unele dintre exemplele din această carte sunt preluate de pe site. Autorul sugerează, de asemenea, modalități prin care hack -ul poate fi extins și te lasă să mergi să -ți dai seama cum ești singur.

Dacă am o singură înțelegere despre carte, este că software -ul ales să ilustreze diferitele hacks se bazează pe Mac, deși acest lucru este, fără îndoială, pentru că asta folosește autorul și, pentru a fi sincer, oamenii pe care această carte le are nevoie trebuie să nu aibă niciun Problemele de transformare a exemplelor dau propriul controler HA preferat.

Smart Home Hacks este de departe cea mai bună carte de automatizare a casei pe care am citit -o, este bine scrisă, are exemple bune și se bazează pe experiența unei întregi comunități, multe alte cărți HA suferă de a fi scrise din punctul de vedere al unui singur autor, sau o colaborare între două.

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar

Leave A Comment