Household
zqehj  

VIDEO: Hubitat este SmartThings Alternative cu procesarea locală și confidențialitate

Mă bucur de canalul YouTube „nedecis” al lui Matt Ferrell de ceva vreme și a fost o surpriză plăcută să văd că cel mai actual videoclip al său a fost în automatizarea casei.

De data aceasta, Matt oferă o introducere a unui nou sistem interesant de casă inteligentă – altitudinea Hubitat. Hub-ul a construit suport pentru Z-Wave și Zigbee și folosește compatibilitatea cu o gamă largă de hardware …

Am fost în căutarea celei mai bune platforme inteligente pentru casă. Ceva care poate elimina decalajul dintre dispozitivele Z-Wave, Zigbee și WiFi Smart Home. Ceva care este platforma agnostică și poate funcționa cu Google, Amazon și Apple. Ceva ușor de utilizat și totuși foarte personalizabil. Și chiar mult mai important, un sistem pe care îl am control complet și are confidențialitatea și datele mele securizate. Există acel sistem? Nu. Aș putea la fel de bine să vânez un unicorn. Există ceva care se apropie? Da … un fel de. Astăzi o să arunc o privire asupra hub -ului Hubitat Elevation, care este un hub de casă inteligent personalizat nebun, care poate elimina golul pentru o mulțime de dispozitive și servicii diferite. Și se apropie foarte mult de acel unicorn mitic.
Matt Ferrell

Producătorii au descris -o ca o „soluție locală” cu datele dvs. și procesarea automatizării pe hub, mai degrabă decât în ​​cloud, promițând că va fi „rapid, de renume și privat”.

Hubitat are un pachet disponibil pentru Marea Britanie și Irlanda, care include Hub Hub (Model C-5) cu Radio Zigbee Intern, Stick Radio USB pentru frecvența de undă Z/Irlanda Irlanda (cu cablu), Cablu de extensie USB, Marea Britanie/Irlanda Sursa de alimentare, Cordonul Ethernet și Manualul de utilizare – în prezent 114,95 USD.

Consultați videoclipul de mai jos pentru recenzia lui Matt și consultați aceste link -uri pentru mai multe informații …

UNDECIDEDMF.com: hubitat.com

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest3
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar

Leave A Comment