Household
zqehj  

Repere în stilul ICFF

mă întreb în mod obișnuit dacă designerii au „AHA!” momente. Înțeleg când produc ceva special? Timpul stă nemișcat în timp ce un fascicul eteric de lumină se ridică asupra lor? Îmi place să cred acest lucru, oricum, probabil, originalitatea unei artei este evidentă doar atunci când este sancționată de critici de film, precum și de aclamare publică.

Oricum, am înțeles pentru specific că, ca iubitor de stil, am momente în care un articol îmi scoate respirația – fie că este vorba de o piesă de mobilier, o tablou sau o rochie.

Încă nu am făcut -o la Târgul Mondial de Furniture Contemporane (ICFF) din New York (gândiți -vă la ID -uri pe steroizi), însă simt că ar fi plin de ingeniozitate. Dacă aș fi fost acolo în luna mai trecută, acești cinci expozanți m -ar fi oprit în piesele mele.

Acest scaun de parabolă sculpturală – da, scaun – arată mult mai multă lucrare de artă decât mobilier, cu toate că farmecul său autentic constă în funcționalitatea sa. Designerul Carlo Aiello s -a ocupat pentru a produce un scaun, cotiere, precum și scaunul înapoi, fără ca acestea să arate ca orice în repertoriul nostru de stil. Curbele sale moi, parabolice, tip un cuib confortabil.

Îmi place candelabrul cu bule de Jean, precum și Oliver Pelle, de la firma de stil din Brooklyn, Pelle. Grupurile aerisite de bile de sticlă prind cu adevărat calitatea delicată și efemeră de înaltă calitate a bulelor pe cale să izbucnească. Deținătorii lor de lumânări Dorit merită, de asemenea, menționate. Fabricate din lemn imperfect, înnodat, precum și completat cu vopsea metalică, arată ca niște geode aspră, colorate.

Această masă inspirată biologic este o piesă personalizată de către un sistem anxios realizat cu aplicația lor Radiolaria. Aplicația permite clienților să joace Dumnezeu (sau designer), precum și să producă mobilier, bijuterii de modă, precum și articole de casă care utilizează un ecran interactiv care imită biologia genetică. Vizualizați videoclipul aici.

Candelabrul cu licurici de bronz al Studiokca este ca ceva dintr -un vis. Multitudinea de lumini mici, precum și umbrele fluturând imită mișcarea licuricii împotriva unui peisaj întunecat.

Tabelul Hialeah de Iacoli și McAllister este mai puțin conceptual decât stilurile de mai sus, cu toate acestea, a trebuit să o includ pentru adevărul ușor pe care îl doresc cu adevărat că l -aș putea duce acasă. Are acea calitate neobișnuită de înaltă calitate de a fi fără vârstă, dar noi, precum și îmi place amestecul său de materiale – suspin.

Ce te -ai întâlnit în ultima vreme care te -a făcut să arunci o a doua privire?

Credite foto: 1-2. ICFF3-4. Pelle5. ICFF6. Faktura7. Studiokca8. Iacoli și McAllister

Leave A Comment