Uncategorized
zqehj  

Loxone dezvăluie noul Cod NFC Touch & Touch Surface Smart Home Controls

LOXOne au adăugat 2 produse noi de casă inteligente în gama lor.

Suprafața tactilă este o tampon de atingere capacitivă în cinci puncte, care poate fi montat pe dedesubt sau în spatele suprafețelor / mobilierului dur etc. Urmează același principiu ca comutatoarele de atingere loxone, astfel încât să poată fi utilizat pentru a controla iluminatul, jaluzelele, muzica etc.

NFC Code Touch este o placă esențială de atingere a codului cu funcționalități NFC integrate. Vezi PR -ul complet și fotografiile de mai jos.

Atingeți suprafața

Suprafața tactilă este o tampon de atingere capacitivă în cinci puncte care poate fi montat pe dedesubt sau în spatele suprafețelor. Acest produs inovator, bazat pe loxone „Switch Standard”, permite unui utilizator să controleze mai multe aspecte ale casei sale inteligente, cum ar fi iluminatul, jaluzele și muzica, toate de la un singur comutator.

Suprafața de atingere este dezvoltată pentru a fi instalată în spate sau sub suprafețe necond-conductoare din casă, cum ar fi piatră, lemn, ceramică și sticlă. A fost dezvoltat pentru a oferi proprietarilor de case o opțiune de control discretă pentru o varietate de aplicații.

Luminile de stare LED, audibilul clic pe feedback și un punct de atingere „de activare” pentru a evita clicurile neintenționate contribuie la ingeniozitatea pură a acestui produs. Instalarea este fără efort, datorită decalului adeziv furnizat și a șablonului de frezare.

Suprafața tactilă este disponibilă atât ca produs cu fir, cât și wireless, în cadrul arborelui Loxone și, respectiv, în intervalele de aer, ceea ce îl face o alegere ideală atât pentru proiecte noi, cât și pentru retrofit.

Cod NFC Touch

Împărtășind un design similar de locuințe elegant la Loxone’s Touch Pure, codul NFC Touch combină o tastatură numerică și o tehnologie inovatoare NFC pentru a forma soluția ideală de control de acces. Autocolantele NFC, tastele și smartphone -urile compatibile pot fi utilizate pentru a deschide în mod convenabil ușile și porțile sau pentru a dezarma alarma doar cu o atingere ușoară.

Mai mult, autocolantele NFC ale Loxone îndeplinesc standarde stricte de criptare AES, asigurând securitatea maximă a datelor. Pentru utilizatorii care aleg să utilizeze un cod pentru a accesa casa inteligentă, codul NFC Touch permite o mare flexibilitate; Fiecare membru al familiei poate avea propriul cod personalizat, iar codurile diferite pot fi, de asemenea, atribuite diferitelor funcții, cum ar fi deschiderea ușii garajului.

În plus, codurile legate de timp și unic pot fi generate din aplicația Loxone pentru a acorda acces pe termen scurt pentru comercianți, curățători sau șoferi de livrare, fără a compromite codurile existente. Datorită carcasei sale rezistente la UV și rezistente la splash, atingerea codului NFC este ideală pentru montarea în aer liber.

Disponibilitate

Suprafața Loxone Touch este disponibilă de astăzi, pe webshop -ul Loxone, atât în ​​arborele Loxone, cât și în variațiile de aer, la 168 GBP, respectiv 180 GBP (INC. TVA).

Touch Cod NFC va fi disponibil în decembrie, în alb și antracit gri. Vor fi arbori, aer și pentru variații nano.

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest1
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar

Leave A Comment