Uncategorized
zqehj  

Noul software UPLAN își propune să ajute Installers Loxone

dacă sunteți partener Loxone, aici este un instrument software interesant nou, conceput pentru a vă ajuta să vă accelerați fluxul de lucru.

Creați o schiță a sistemelor electronice ale clădirii dvs. cu ușurință cu Uplan.io. Adăugați pur și simplu funcțiile dorite pe aspectul dvs. și Uplan.io calculează toate dispozitivele electronice electronice sau loxone convenționale sau dispozitivele electronice convenționale de care aveți nevoie.

Uplan rulează într -un browser și își propune să automatizeze multe dintre sarcinile implicate în planificarea unei noi case inteligente Loxone.

După ce ați încărcat un plan de planificare a pardoselilor “planul planului” locuiește automat dispozitive în camere, verifică senzorul de mișcare și acoperirea Wi-Fi, precum și crearea unei diagrame de cablare și pinout.

Apoi exportă proiectul gata să fie direct importat în config Loxone. Producătorii spun că puteți utiliza, de asemenea, sistemul pentru a planifica și un sistem electric convențional.

Există o versiune gratuită a instrumentului online disponibil, astfel încât să vă puteți bloca și să o verificați. Dacă este ceva ce doriți să utilizați în afacerea dvs., atunci abonamentul Pro este rezonabil de 29 de euro pe lună.

Verificați videoclipul de mai jos pentru a -l vedea în acțiune și consultați Uplan.io pentru mai multe informații.

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn.
Pinterest9.
E-mail
Mai mult

Whatsapp.
Imprimare

Skype.
Tumblr.

Telegramă
Buzunar

Leave A Comment