Household
zqehj  

Noul ecran tactil Modero de la AMX aduce navigare cu gesturi

Iată noul MVP-9000i de la AMX. Un touchpanel cu led-backlit LED de 9 ”pentru control și automatizare care folosește ceea ce este descris ca o„ interfață de utilizator de generație următoare care acceptă navigare cu deget și tranziții de pagini animate ”. Unitatea are conectivitate Ethernet completă atunci când se află în stația sa de andocare Poe, plus wireless 802.11 A/B/G Wi-Fi atunci când este în mișcare. Există și un difuzor încorporat, microfon, USB și micro-SD. MVP-9000I este disponibil în alb sau negru, are peste 1 GB de memorie flash utilizabilă și acceptă până la 6 ore de utilizare continuă pe bateria sa. PR complet după salt …

Tranzițiile de navigație cu gesturi și pagini animate preiau controlul la un alt nivel-AMX, principalul furnizor de servicii care simplifică implementarea, întreținerea și utilizarea tehnologiei, a prezentat cea mai recentă ediție la intervalul său premiat Modero Touchpanel-9 ”pe ecranul lat MVP -9000i. Oferind un nou nivel de experiență ale utilizatorului, elegantul MVP-9000i este echipat cu cele mai noi evoluții în tehnologia TouchPanel și se mândrește cu o interfață de utilizator de generație următoare care acceptă navigare cu deget și tranziții de pagini animate.

Proiectat pentru a oferi flexibilitatea cerută în aplicațiile comerciale și rezidențiale de astăzi, MVP-9000I combină viteza și siguranța și securitatea unei conexiuni Ethernet cu fir, cu libertatea unei conexiuni wireless 802.11 A/B/G. Este conceput pentru a comuta automat între conectivitatea Ethernet atunci când este atârnată și WiFi atunci când ieșiți din doc, livrând atât tableta, cât și controlul în perete. Pentru a garanta funcționalitatea mobilă excepțională, oferă 802.11 A/B/G WiFi cu diversitate de antene și caracteristici puternice de siguranță și securitate wireless ideală pentru setări bancare și corporative. Suportul pentru puterea asupra Ethernet (POE) elimină necesitatea de a trage un televizor cu cablu de alimentare separat pentru stația de andocare.

„MVP-9000I avansează considerabil capacitatea Touchpanel și îmbunătățește modul în care utilizatorii interacționează cu touchpanel-urile de control și automatizare”, a declarat Robert Noble, ofițerul șef al tehnologiei AMX. „Tranzițiile de pagini animate cu degetul cu degetul, afișajul de culoare fantastic pe 24 de biți și o serie de alte dezvoltări se combină pentru a oferi o soluție de control de neegalat și intuitivă.”

Se pare că fiecare caracteristică concepută pentru sălile de conferințe de generație viitoare și instalațiile AV de acasă se află la vârful degetului unui utilizator, inclusiv interfon VOIP, unghi larg de 85 de grade, văzând în toate direcțiile, difuzor încorporat și microfon, stick USB și sloturi micro-SD.

„Când AMX și -a propus să inginerie Modero 9000i, obiectivul nostru a fost să oferim cel mai bun touchpanel atât în ​​performanță, cât și în experiență”, a declarat Kevin Morrison, director general, AMX Europe. „Rezultatul este primul touchpanel de retragere LED din industrie, care este atât eficient din punct de vedere energetic, cât și cu mercur total gratuit și se mândrește cu un nivel de funcționalitate care nu este de neegalat.”

AMX oferă o linie de platforme extinse de proiectare a sistemului pentru orice nivel de instalare și ușurință de configurare, toate fiind acceptate de MVP-9000I, inclusiv: AmxMeetingroom, AMX VisualArchitect și AmxHome. ”

Prețul de listă al MVP-9000I este de 3.755 de lire sterline și este disponibil ca parte a unui sistem AMX integrat. Pentru a afla mult mai multe, vizitați www.amx.com/products/mvp-9000i.asp

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar

Leave A Comment