Household
zqehj  

Întrebați un designer: pictarea unei zone de bucătărie cu concept deschis

Q. Peretele dintre zona mea de bucătărie, precum și spațiul de locuit nu ajung la tavan. Dacă pictez spațiile diferite culori, unde mă opresc? Spațiul de luat masa este disponibil pentru bucătărie, deci trebuie să fie exact aceeași culoare? De asemenea, mi -ar plăcea un nou set de mese, precum și voi înlocui rezervoarele de pește cu un bufet.

– M.P., prin e -mail (pentru a trimite propria întrebare, consultați pagina noastră de designer ™.)

A. Politica mea pentru pictarea unei zone cu concept deschis este simplă: pictați totul exact aceeași culoare, precum și nu puteți greși! Se întâmplă foarte mult cu pereții unghiși, precum și cu înălțimile de tavan, așa că este cel mai bun să unifice spațiul. Chiar dacă pariez că sunteți uzat din pereții tăi albi, cred că sunt ușoare, precum și luminoase. Trebuie să rămâneți pe partea ușoară, cu toate acestea, dacă doriți o schimbare, mergeți puțin mai cald cu Horseradish (C15-1) sau mai rece cu vânt șoptit (D16-1) (ambele prezentate) din vopselele olimpice.

Descoperi că mixul ideal de materiale adaugă întotdeauna rata dobânzii unui spațiu. În sala de mese, începeți cu o masă de luat masa din lemn solid, cum ar fi masa piedestalului G5601X (prezentată) de la Geovin Furniture. Lemnul său bogat, cald, va pune la sol în zonă, precum și un mare upgrade de la masa de piedestal ecologică întunecată pe care o aveți acum.

Folosind un set de scaune țesute, ca în lovitura noastră de motivație, va împiedica aspectul să se simtă la fel de formal. Președintele Majby al IKEA (arătat) este făcut din ratan, deci are o structură fantastică – precum și o etichetă economică de 90 de dolari! Aș dori să văd scaunul cu perne de scaun din poplarul Business C în Eggul lui Robin sau Paisley Imperial în soare (ambele arătate) pentru a aduce modelul în zona de luat masa, precum și pentru a înveseli masa, precum și scaunele.

Acum, la iluminare: aș sugera un candelabru cu un profil de bază. Candelabrul de fier cu șase lumini (arătat) de la Ethan Allen este tradițional, precum și neplăcut, precum și va adăuga o punctuație atât de necesară a negrului în spațiul luminos.

Înlocuiți-vă barele din zona de bucătărie cu o pereche de cele inspirate din fabrică, cum ar fi barele Flint (prezentate) de la CB2. Metalul ușor vă va completa noua masă, precum și candelabrul, precum și dulapurile existente.

Împreună, aceste piese noi vor adăuga rafinament în zona dvs. de bucătărie, precum și vor avea putere de ședere pentru mulți ani următori.

Vedeți mult mai multe, întrebați răspunsurile unui designer. În plus, trimiteți -vă propria întrebare, cu indicații de la pagina noastră de designer ™.

1. Candelabru cu șase lumină, Ethan Allen. 2. Flint Barstool, CB2. 3. Președinte Majby, Ikea. 4. Tabel G5601X, Mobilier Geovin. 5. Fabric, de la stânga: Imperial Paisley în soare, plop în Robin’s Egg, Business C. 6. Paint, From Top: Horseradish (C15-1), Whispering Wind (D16-1), Olympic.

Leave A Comment