Uncategorized
zqehj  

Aplicația Cedia Lansares Industry

Cedia (Asociația Custom Electronic and Design Installing Association) și -a introdus una de un fel de aplicație pentru smartphone -uri noi, oferind o platformă pentru profesioniștii din industrie la nivel global pentru a se conecta, a obține informații valoroase în mers și a -și îmbunătăți afacerea .

„Disponibil pe dispozitivele Apple, BlackBerry și Android, noua aplicație internațională este un instrument obligatoriu pentru profesioniștii sistemelor electronice. Persoanele care descarcă aplicația au acces imediat la calendarul de formare a industriei Cedia, FEAD Twitter, Facebook, Industrie News Feed și Cedia Blog.

Aplicația este disponibilă tuturor cu caracteristici exclusive pentru membrii Cedia, inclusiv: o suită de calcul pentru cinema de cinema, acces la toate lucrările albe Cedia, o selecție de instrumente de marketing profesional, documente de referință rapidă în câmp și Directorul Membru Cedia.

„Am conceput aplicația pentru a aduce un beneficiu unic pentru calitatea noastră de membru”, spune Wendy Griffiths, directorul executiv al Cedia în regiunea 1. „Recunoaștem că membrii noștri sunt rareori la biroul lor, sunt în domeniu. Deci, am creat o modalitate convenabilă pentru a accesa instrumentele și resursele de care au nevoie pe site. ”

Noile caracteristici și instrumente vor continua să fie adăugate în aplicație, deoarece versiunile suplimentare sunt lansate. Planurile curente includ adăugarea de instrumente pentru a ajuta membrii să educe consumatorii despre soluțiile tehnologice pe care le oferă, asistență multiplă lingvistică, acces la actualizarea profilului de membru și mai multe instrumente pe teren. O versiune de tabletă a aplicației va fi, de asemenea, în curând disponibilă.

Pentru a descărca, vizitați App Store și căutați „Cedia”. Utilizatori BlackBerry: Accesați Direct.core-apps.com/cedia de pe smartphone pentru a descărca. ”

Vreau mai mult? – Ar trebui să ne urmați pe Twitter, ca noi pe Facebook sau să vă abonați la fluxul nostru RSS. Puteți primi chiar și aceste știri livrate prin e -mail, direct în căsuța de e -mail în fiecare zi.

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar

Leave A Comment