Household
zqehj  

Apple Spring cu totul nou Mac Mini cu HDMI

, acesta a ieșit chiar din albastru – Apple tocmai a lansat un nou de 1,4 “High Unibody Mac Mini – completat cu HDMI! Noua mașină include și Nvidia GeForce 320M grafică , un slot SD și pentru Firsrt Time, un PSU încorporat. Acesta și acum poate dura până la 8 GB RAM și-puneți cuțitele de palet-există acum un panou detașabil pe partea de jos pentru upgrade-uri ușoare de ram. Citiți mai departe pentru toate detaliile…

“Mac Mini vine pe marele ecran-este ușor să conectați Mac Mini la cel mai mare ecran din casă-HDTV-ul dvs.-prin amabilitatea unui port HDMI încorporat. Conectați un cablu HDMI și începeți să vă bucurați de conținut pe Mac Mini în Brilliant Brilliant Hd. Ca filme și programe TV de pe iTunes, Internet și biblioteca dvs. foto. La fel ca filmele de acasă, internetul și biblioteca dvs. foto. Există, de asemenea, un control util care vă permite să ajustați cu ușurință ieșirea pe Mac Mini pentru a completa chiar și cel mai mare ecran HDTV Și când doriți doar să ascultați muzică, puteți reda întreaga colecție iTunes prin centrul de divertisment pentru acasă sau să o transmiteți la un set de boxe din orice cameră printr -o stație de bază Airport Express.

O mulțime de porturi îl fac gata pentru orice – Mac Mini face lucrurile să se întâmple. Se poate conecta la orice afișaj digital chiar din cutie. În plus față de HDMI, Mac Mini vine atât cu mini-displayport, cât și cu un adaptor HDMI-TO-DVI, astfel încât este gata să vă conectați la afișajul de cinema LED Apple sau la un afișaj terț pe care îl aveți deja. Puteți conecta chiar și două afișaje pentru a vedea mai multe fotografii, filme și fișiere. Și există un slot de card SD încorporat, ceea ce face ușor să faceți fotografii și videoclipuri de la camera dvs. digitală sau video. Mac Mini vă oferă porturi Galore: patru porturi USB 2.0 și un port Firewire 800, astfel încât să puteți conecta tastatura, mouse -ul, iPod -ul, iPhone, iPad, camera digitală, camera video DV, hard disk -ul extern, imprimanta și aproape orice alt dispozitiv să utilizați.

MAC Mini are o incintă de aluminiu cu o noua, de 1,4 inci subțiri. Se numește Unibody – o incintă perfectă sculptată dintr -un singur bloc solid de aluminiu. Construcția UniBody a fost inițial dezvoltată pentru MacBook Pro de la Apple. Este creat folosind controlul numeric al computerului, sau CNC, mașini-același fel folosit de industria aerospațială pentru a construi componente nave spațiale critice pentru misiune. Acest lucru asigură o precizie absolută a fiecărei componente a incintei MAC Mini. Nu mai vorbim de o uimitoare potrivire și finisare din aluminiu care va face orice birou mândru. ”

www.apple.com/macmini/

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar

Leave A Comment