Household
zqehj  

Sfaturi de design pentru creșă pentru bebeluși

când vine timpul să creezi sau să decorezi o creșă, majoritatea mamelor (și tatălui ocazional) bule cu idei de vis pentru camera copilului lor. În timp ce aproape orice merge, pepinieră ar trebui să urmeze cu siguranță regula „Funcție, Forma a doua”. Siguranța și practicitatea sunt esențiale atunci când puneți laolaltă o creșă, dar, odată ce este sub control, nu ezitați să vă lăsați imaginația să preia. Indiferent de dimensiunea spațiului, este o idee bună să începeți prin împărțirea pepinierei în zone sau zone dedicate, fiecare cu o funcție diferită, deoarece o cameră bine organizată vă va economisi timp și energie prețioasă. Definirea fiecărei zone din creșă va face decorarea și furnizarea spațiului mult mai ușor.

Zona care se schimbă

O suprafață pe care să schimbați confortabil scutecul copilului dvs. este esențială. O masă de schimbare poate oferi mai jos depozitare atât de necesară, dar dacă spațiul de podea nu va permite o piesă de mobilier atât de mare, un dulap se poate dubla ca o masă de schimbare, fixând o schimbare de schimbare în partea de sus. Sertarele pot ține scutece, șervețele, pulbere pentru copii și toate produsele necesare. Dacă pepiniera dvs. include un dulap, gândiți-vă la agățarea unui caddy de pantofi peste ușă în interior pentru a stoca necesități suplimentare pentru schimbarea bebelușilor. Instalați rafturi în apropierea stației de schimbare pentru acces ușor la articole. Din motive de siguranță, montați rafturile pe ambele părți, mai degrabă decât pe partea superioară a mesei.

Agățați un telefon mobil sau montați o imagine sau o lucrare de artă pe tavan peste masa de schimbare pentru a distrage copilul în timpul schimbării. Puneți pailul scutecului direct lângă masa de schimbare, astfel încât să puteți ține o mână pe bebeluș în timp ce aruncați scutece folosite.

Zona de dormit

În timp ce bebelușii petrec, de obicei, primele săptămâni sau luni într -un basinet, este o idee bună să termini să -ți doborâți creșa înainte de sosirea ta de bucurie – va fi puțin timp pentru decorare după aceea!

Pătuțurile sunt disponibile într -o gamă largă de culori și stiluri. Asigurați -vă că luați măsurători ale spațiului pe care l -ați planificat pentru pătuț înainte de a face o achiziție. Asigurați -vă că pătuțul dvs. se conformează reglementărilor federale; Pătuțurile antice sau mai vechi pot veni cu vopsea tăiată care conține plumb, care este toxică pentru sugari, în timp ce fusurile de pe pătuțurile mai vechi pot fi distanțate prea departe și se dovedesc periculoase (lățimea unui pop poate nu ar trebui să se poată încadra între ele). Dacă intenționați să pictați un pătuț second-hand sau antic, atașați o dungă de mușcătură de plastic pe părțile laterale ale pătuțului-bebelușii tind să folosească lemnul ca o jucărie de dinți.

Creșa ta va avea un aspect mai coeziv dacă pătuțul, masa de schimbare și dulapul (dacă există) sunt similare în culori și stil. Adăugați varietate și interes în cameră cu lenjerie de pat modelată, un covor colorat și draperie.

Cumpărați o saltea bună și fermă de pătuț – este cel mai bine pentru oasele copilului dvs. și reduce șansa de sufocare. Deși nu este necesar să cheltuiți mult pe o saltea, asigurați -vă că mergeți cu un brand cunoscut pentru calitatea sa. Adăugați un tampon rezistent la apă, la malul la spălare, pentru a face curățenie o adiere. Un mobil agățat este o necesitate peste pătuțul unui bebeluș. Musical, de pluș, colorat sau de casă, un telefon mobil îi va oferi copilului ceva pentru a -și antrena viziunea, în timp ce lucrează ca o distragere bună, permițând imaginației să înflorească sau să -și doarmă copilul să doarmă. Căptușeala de oprire pe acoperirile ferestrelor va ajuta la întunecarea camerei pentru golurile din timpul zilei.

Sfat: o șină de scaun instalată în jurul camerei (doar mai sus decât pătuțul) poate oferi un „raft” pe care să afișeze fotografii, primele lucrări de artă sau jucării.

Zona de ședință și de asistență medicală

Un scaun confortabil este vital într -o creșă, deoarece pot fi petrecute ore întregi, citind și hrănind copilul acolo.

Scaunele de planor sunt o opțiune populară. Acestea oferă o mișcare de balansare plăcută, dar, din moment ce brațele sunt de obicei lemn tare cu o cantitate mică de căptușeală, sprijinind brațele unuia pe ele atunci când ține copilul poate deveni incomod. Un scaun complet tapițat, cu o copertină lavabilă, fie că se balansează sau nu, este o alegere inteligentă.

O șaibă este o altă opțiune pentru o creșă, deoarece poate oferi un loc confortabil pentru ca un părinte obosit să se încolăcească odată ce copilul a plecat la somn – singurul atenționare este spațiul.

Indiferent de tipul de scaun pe care îl alegeți, asigurați -vă că, de asemenea, permiteți spațiu pentru o masă laterală mică și lampă pentru timpul de joc și de citire.

Sfat: prizele rezistente la bebeluși și cablurile de lampă înainte de sosirea copilului-este posibil să fiți prea ocupat mai târziu.

Zona de joacă

În timp ce jocul este de fapt cea mai puțin importantă funcție în pepinieră – din moment ce copilul își va petrece cea mai mare parte a timpului dormind la început – este o idee bună să planifici spațiul de joc pentru a petrece timp de calitate pe podea cu copilul pe măsură ce crește. Un covor confortabil și ușor de curățat este esențial. Bebelușii au nevoie de „timp de burtă” și târându -se pe un podea dură poate fi dur pe genunchi. Un covor adaugă, de asemenea, căldură sub picioare și unele dovezi solide. Coșurile sau coșurile țesute colorate sunt grozave pentru a deține animale umplute, cărți și jucării.

Depozitare

Ca și în cazul tuturor designului și planificării casei, nu puteți avea niciodată suficient depozitare și același lucru este valabil și pentru camera unui bebeluș. Înainte de a știT, veți avea grămezi de îmbrăcăminte, jucării excedentare și gadgeturi.

Dacă există un dulap în pepinieră, instalați rafturi pe care să -și păstreze hainele mici. Rafturile pot ține, de asemenea, scutece și șervețele, încălțăminte și papuci. Un obstacol de haine poate fi coordonat cu culoarea sau tema țesăturii camerei.

Decor pepinieră

Alegeți o temă pentru cameră. Indiferent dacă selectați animale, litere, numere, flori sau culori, aplicate cu ușurință, o temă poate oferi o direcție pentru procesul de decorare, permițând în același timp creativitatea dvs. Păstrați-l subtil, începând cu doar câteva articole legate de temă pe care le puteți adăuga întotdeauna pe măsură ce copilul îmbătrânește. Copilul tău va avea un spațiu senin, sigur, confortabil, în care să dormi, să se joace, să se joace și să crească.

Leave A Comment