Uncategorized
zqehj  

Ce va presupune tableta Apple pentru casa inteligentă?

Moara de zvonuri de mere ajunge la un crescendo tablet-tastic. Dacă chiar și o zecime din chat este potrivită, atunci suntem în curs pentru un anunț la începutul unui nou an și o posibilă dată de expediere în al doilea trimestru al anului 2010. Deci, să ne gândim la o clipă că este o realitate. Ce utilizare va fi cu adevărat și ce va implica pentru casa inteligentă?

Ce este – Apple ar fi lucrat la o tabletă de ani buni. Cu siguranță, unele dintre tehnologiile din iPhone, cum ar fi multi-touch, se spune că provin din lucrările de dezvoltare la proiectul tabletei. În funcție de zvonul pe care îl credeți, dispozitivul va avea un ecran de 10 ″ sau 7 ″ și va fi similar cu un iPhone mare. Numele Islate și Iguide au apărut în ultima săptămână cu descoperirea că domeniile sunt deținute de Apple și mărci comerciale pe nume au fost scoase de o firmă de avocatură legată de Apple în trecut.

În timp ce numeroși se vor aduna orbește pentru a cumpăra pur și simplu următorul lucru nou de la Apple, există numeroși alții care nu văd punctul într -o tabletă. Apple va trebui să obiectiv dispozitivul, astfel încât să apeleze la cât mai numeroase piețe pentru a -și garanta succesul.

Aplicații de control la domiciliu – Deoarece lansarea sa în urmă cu doi ani și jumătate, iPhone -ul a devenit treptat în centrul atenției Smart Home Control pentru numeroase companii. Alături de iPod Touch, se îndreaptă spre natura omniprezentă a iPod-ului, cu siguranță printre proprietarii de case inteligente iubitoare de gadget.

Cu peste 100.000 de aplicații disponibile acum în magazinul de aplicații iTunes și peste 2 miliarde de descărcări până în prezent, alegerea software -ului este de neegalat. Aplicațiile autohtone sunt disponibile în numeroase categorii inteligente de casă, cum ar fi controlul iluminatului, audio a întregii case, sisteme de siguranță și securitate și AV. Chiar și jucătorii mari de automatizare a casei cu interes de a -și vinde propriile ecrane tactile hardware scumpe au lansat aplicații pentru iPhone.

Există deja o gamă de aplicații inteligente pentru casă, disponibile pentru iPhone

Se zice că Apple a cerut unor puțini dezvoltatori să creeze o versiune „ecran complet” a aplicațiilor lor pentru o demo viitoare. Permiterea accesului tabletei la imensa gamă de aplicații pentru iPhone cu câteva modificări ușoare ale codului ar putea oferi dispozitivului una dintre cele mai mari alegeri software pentru lansarea unei noi platforme – nu în ultimul rând în zona Smart Home . În plus, Apple lucrează pentru îmbunătățirea aplicațiilor web pe iPhone. Aparent cadrul web recent „Pastrykit” face ca aplicațiile web să fie practic indistinguibile de cele autohtone – demo -ul video aici.

Pentru toate posibilitățile pe care le prezintă tableta, unele întrebări esențiale rămân dacă trebuie să fie înrădăcinată de la fratele său pentru iPhone. Tableta va permite multi-tasking? IPhone-ul este limitat la rularea unei aplicații a treia petrecere (non-Apple) simultan. Dacă tableta ar fi folosită pentru a controla mai multe sub-sisteme inteligente de casă din aplicații distincte, acest lucru ar duce la o afacere grozavă de deschidere și închidere repetată a fiecărei aplicații. Un mod potențial în acest sens ar fi să aveți o interfață web comună la toate dispozitivele – posibil folosind ceva precum Homeseer și XAP / XPL. Sau, eventual, elementul de formă mai mare al tabletei va permite o baterie suficient de mare pentru a face față naturii care s-a ridicat de a rula mai multe aplicații concomitente?

Aceasta este noua tabletă Apple?

Video Player – ne consideră că tableta ar face, de asemenea, un jucător de film optim, fie în jurul casei, fie în mers. Fluturașii frecventi (în special cei care ajung să stea în clasa de bovine ca noi) vor ști cât de provocatoare poate fi să obții camera doar pentru a deschide un laptop, nu te deranjează să -l folosești. Natura plată și ecranul mare s -ar împrumuta bine acestui rol.

Presupunem că tableta va folosi memoria flash (sau un SSD?) Și cu micul iPod Touch care are deja o versiune de 64 GB acolo ar trebui să existe mult spațiu pentru filmele de pe noul dispozitiv. Cu toate acestea, dacă unitatea se bazează foarte mult pe iPhone, atunci este probabil să fie limitat la redarea videoclipului H.264. Rămâne de văzut dacă dispozitivul ar fi la fel de închis un ecosistem ca iPhone. Dacă este atunci, cu siguranță, ar fi o nouă provocare cu profil înalt pentru comunitatea de hacking pentru a o deschide pentru a rula alte software.

Browser – Netbook -ul a devenit „canapea surfer” ales în ultimele 18 luni și, în timp ce dispozitivele diminutive au o valoare grozavă, experiența utilizatorului poate lăsa de obicei multe de dorit. Un dispozitiv de 10 inch de înaltă calitate, cu tastatura virtuală inteligentă și experiența de navigare de înaltă calitate de pe iPhone ar fi o altă caracteristică convingătoare pentru tabletă.

Cititor – Kindle Amazon a fost numită iPod pentru cărți de nenumărate ori. Apple va dori, fără îndoială, să -și dea drumul timpuriu pe această piață. Se presupune că sunt în discuții (oferind termeni mai buni decât Amazon?) Cu editorii și alte companii de conținut care caută o metodă de livrare cititorilor lor. Pare complet posibil să primim ziarele noastre zilnice și revistele lunareES pe dispozitivul Apple în viitor.

În partea de jos, citirea pentru perioade lungi pe un dispozitiv cu lumină de fundal nu este ideală. E-Clink-ul folosit de cititori recunoscuți de eBook este mult mai simplu la ochi. Cu toate acestea, lipsa lor de culoare, viteză și lipsa altor caracteristici poate fi suficientă pentru a convinge pe toate, cu excepția celor mai arzătoare dintre viermi de carte că dispozitivul Apple poate fi alegerea mult mai flexibilă. Comparația Kindle deschide o altă întrebare – dispozitivul Apple va fi livrat cu un slot SIM pentru acces celular? Wi-Fi și Bluetooth sunt date.

Obiectivul Apple ar trebui să fie cu siguranță să creeze și să comande dispozitivul de facto pentru livrarea și consumul scris de media, așa cum au făcut -o pentru muzică cu iPod -ul și iTunes.

Cum poate arăta un titlu de revistă pe tableta Apple

Preț – Un lucru pe care îl știm sigur este că orice tabletă Apple va fi un produs premium, cu un preț de potrivire. Cu toate acestea, în lumea de înaltă calitate a ecranelor Crestron și AMX, prețurile Apple ar părea cu siguranță „rezonabile” în comparație. Luați telecomanda Pronto TSU9600. La 950 de lire sterline, este posibil să nu se afle la un milion de kilometri distanță de prețul tabletei Apple și presupunând că dispozitive precum Thinkflood Redeye vor funcționa cu dispozitivul la fel de bine ca și cu iPhone, atunci va oferi o aplicație similară de telecomandă, plus o mulțime de funcționalitate suplimentară .

Faceți acest lucru – ca întotdeauna pentru produsele gătite pe coridoarele albe, strălucitoare ale mărului, giulgiul misterului rămâne pe loc și în timp ce ceața pare să se ridice, lăsându -ne cu o imagine mai clară a ceea ce ar putea fi tableta, totul Ați citit astăzi rămâne conjectură până la orice anunț formal Apple. Oricare ar fi caracteristicile, cu palmaresul Apple pentru succes în ultimii ani și concentrarea unică a CEO-ului deceniului, care a pariat împotriva unui alt câștigător substanțial de la Cupertino?

Apple.com

Vreau mai mult? – Urmați -ne pe Twitter, ca noi pe Facebook sau abonați -vă la fluxul nostru RSS. Puteți primi chiar și aceste știri livrate prin e -mail, direct în căsuța de e -mail în fiecare zi

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar

Leave A Comment