Uncategorized
zqehj  

VIDEO: Logitech Harmony Keyboard vă controlează spațiul de locuit

Logitech tocmai a dezvăluit noua lor tastatură Harmony.

Vizat în mod clar în camera de zi, cartofii de canapea se pot bucura, deoarece acum există o metodă simplă de navigare pentru emisiuni, să navigați în meniuri, precum și să căutați pe web pe un PC sau Mac legat de televizorul dvs. sau de dispozitivele media conectate la internet, precum un Apple TV TV , Roku, PS3 sau Xbox.

Ca și în cazul întregului interval de la distanță Harmony, tastatura oferă butoane de activitate One Touch. De exemplu, „Urmăriți un film” activează dispozitivele de divertisment corecte, schimbând imediat fiecare în setările potrivite.

Tastatura vine în totalitate cu hub -ul Harmony, care vă permite să vă gestionați întregul sistem de divertisment din gadgetul dvs. iOS sau Android chiar și cu dulapuri închise.

Tastatura Wise Wise Logitech Harmony poate funcționa cu până la opt gadgeturi dintr-o bibliotecă de peste 225.000 de gadgeturi de asistență pentru casă, precum și peste 5.000 de mărci cu asistentul de configurare. Include hub -ul Harmony, care transformă semnalele de pe tastatură sau smartphone – cu aplicația Harmony – în comenzi pe care le înțeleg gadgeturile de divertisment. Atât tastatura, cât și aplicația Harmony funcționează fără a arăta, așa că nu trebuie să vă preocupați de faptul că dulapurile închise în metoda semnalului dvs.
Cu tastatura din camera de zi, nu există nicio cerință pentru mai multe telecomenzi. La fel ca și alte telecomenzi Harmony, o atingere a unui buton de activitate – cum ar fi „Urmăriți un film” – activează doar gadgeturile de divertisment potrivite, precum și comută imediat fiecare la setările potrivite, precum și la intrări. În plus, tastatura oferă o configurație simplă bazată pe internet, precum și DVR integrată, precum și controale de set-top box, precum și redare, precum și butoane de volum.

Disponibil de la Amazon

Vânzare

7.931 recenzii

Logitech K400 Plus tastatură TV wireless touch cu media simplă, precum și touchpad integrat, tastatură HTPC pentru TV conectat la PC, Windows, Android, Chrome OS, Laptop, Qwerty UK English Design-Negru

Media-Friendly: Tastatura TV Wireless TV K400 Plus vă oferă gestionarea integrată și confortabilă a divertismentului dvs. PC-TV, scăpați de dezordinea unei tastaturi separate, precum și de mouse
Plug-and-play: trebuie doar să conectați receptorul de unificare într-un port USB, precum și tastatura wireless Touchpad este pregătită să meargă; Schimbați controalele cu aplicația software Logitech Choices pentru a salva setările favorizate
Ambalat cu putere: Dezvoltat cu gestionarea în minte a

28,99 £

Cumpărați pe Amazon

Logitech.com: Mai multe telecomenzi înțelepte în casă

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar

Ultima actualizare la 2021-10-04 / Link-uri / imagini de afiliere din API-ul de marketing al produselor Amazon

Leave A Comment