Uncategorized
zqehj  

Aurora Aone Wise House Illumination System funcționează cu SmartThings

Este timpul să vă așezați, precum și să luați în seamă când o greutate grea în lumea iluminării, cum ar fi Aurora, alege să producă propria linie înțeleaptă.

Tehnologie

Lansat în Marea Britanie anul trecut, sistemul AONE utilizează Zigbee 3.0 (HA1.2) pentru rețeaua sa wireless Fit Together. Aurora dorește să sublinieze cel mai bine de la început că nu depinde de web pentru a funcționa …

Hub -ul AONE are o funcție extrem de esențială dacă web -ul dvs. scade, atunci sistemul dvs. funcționează în continuare, spre deosebire de serviciile WiFi care depind de o conexiune cloud pentru control.

Există 2 soiuri de produse unice aici, în funcție de nevoile dvs.

Linia „Smart Inside” poate fi asociată cu butucul AONE, precum și legat fie individual, fie ca grupuri atunci când este manipulată prin aplicația AONE. Acestea includ produse precum lămpi wireless, faruri, întrerupătoare, dimmers, precum și această priză dublă …

Cel de-al doilea grup de produse-„Make Smart” cu AONE MANEGE-sunt cele care permit să gestioneze înțelept pentru produsele de iluminare care nu sunt inteligente. Aurora State Acest lucru permite Wise să reușească să fie adăugat la peste 1.000 din produsele lor, fie pentru instalații noi, fie pentru modernizare. Acestea includ module precum acest 320W Dimmer inline

Integrare

În timp ce Aurora are propriul lor hub Aone Wise, atracția mai mare chiar aici poate fi aceste compatibilitate a acestor gadgeturi cu SmartThings.

Gadgeturile Aurora vor funcționa direct cu Amazon Echo, precum și cu Google Assistant.

De asemenea, vom fi integrați oficial local cu vorbitorii Zigbee Amazon, Echo Plus, Echo Show etc în săptămânile următoare, o investiție de aproape 50.000 de lire sterline pentru a avea soiul ca partener oficial.

Și Aurora ne -a spus că, de asemenea, lucrează cu Hubitat pentru a -și integra toate gadgeturile, păstrând și acel hub. Aurora lucrează la producerea șoferilor și pentru alte platforme de frunte.

AONE pare potrivit pentru pasionatul Casei înțelepte DIY, însă, dacă nu înțelegeți diferența dintre pozitiv, precum și neutru, atunci nu vă faceți griji. Puteți răsfoi rețeaua de instalatori Aurora pentru a le monta profesional.

#
previzualizare
Produs
Rating
Preț

1

Aurora Au-Guf4011led/40 240V SGU10 7W Bulbi cu LED alb Great-Înlocuire pentru Au-GUF4011/40

38 de recenzii

14,95 £

Cumpărați pe Amazon

2

Pachet de 10 Aurora 6W GU10 Premium AONE Becuri LED alb alb 3000K 50W Echivalent – Perfect …

10 recenzii

19,99 £

Cumpărați pe Amazon

3

ELLITE AURORA LED-ul LED + MATT WHITE BEZEL-E8 8W IP65 FILLD DIMMABLE TERMINAT ELATIBAT 3000K …

118 recenzii

15,41 £

Cumpărați pe Amazon

Disponibilitate

Varietatea completă de becuri, prize, precum și senzori, sunt oferite din întreprinderi electriceALERS la nivel național, cu costuri de modul începând de la aproximativ 39 de lire sterline. Verificați linkul de mai jos pentru toate detaliile.

aone.auroralighting.com

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest6
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar

Ultima actualizare la 2021-10-04 / Link-uri / imagini de afiliere din API-ul de marketing al produselor Amazon

Leave A Comment