Uncategorized
zqehj  

VIDEO: „Nest Protect” The Smoke & Carbon Monoxid Alarm Reinvenvent

fondat de fostul VP Senior Apple, Tony Fadell, Nest Labs are deja un mare succes pe mâinile sale cu termostatul lor de învățare. Astăzi, compania a anunțat lansarea „Nest Protect: Smoke + Monoxid de carbon”, o alarmă inovatoare de fum și monoxid de carbon (CO).

Se preconizează că unitatea va fi la vânzare în noiembrie la Apple, Amazon.co.uk și John Lewis pentru un preț de vânzare cu amănuntul sugerat de 109 GBP (U.K.). Acesta va fi disponibil în două versiuni-un fir (230V) plus o unitate alimentat cu baterii și puteți rezerva o unitate astăzi pe linkul de mai jos.

În plus, Nest au lansat o aplicație pe iOS, Android și Web, care poate fi utilizată pentru a configura, controla și obține informații atât pentru Nest Sigure, cât și pentru termostatul de învățare cu Nest. Vezi detaliile complete de pe PR de mai jos …

Nest Secure vorbește cu tine, spunându -ți locația pericolului și care este problema. Și înainte de a suna o alarmă piercing, Nest Sigure vă oferă o alertă prietenoasă cu capul pe care să-l puteți tăcea cu un val al mâinii dvs.-nu mai mult prosoape sau mături pentru a încerca să liniștiți o alarmă falsă care a ars pâinea prăjită. Se integrează cu dispozitivele dvs. mobile, astfel încât sunteți informați la probleme atunci când sunteți departe de casă și chiar vă trimiteți dacă bateriile scad scăzute, evitând acel chirp cu baterie joasă prea familiară de miezul nopții.

Palo Alto, California – 8 octombrie 2013 – Nest Labs, Inc. (www.nest.com) a anunțat astăzi avansarea avansată care redefinește ceea ce trebuie să se aștepte oamenii de la alarmele lor de fum și monoxid de carbon (CO). Aceste produse trebuie să ne păstreze în siguranță, să nu ne enerveze. Nest Protect: Smoke + Carbon Monoxide ™ face mult mai mult decât să sune o alarmă mai ascuțită atunci când există pericol în casa ta. Vorbește cu tine, spunându -ți unde este pericolul și care este problema. Și înainte de a suna o alarmă de piercing, Nest Secure vă oferă o alertare prietenoasă cu capul pe care să-l puteți tăcea cu un val al mâinii dvs.-nu mai mult prosoape sau mături pentru a încerca să liniștiți o alarmă falsă. Se integrează cu dispozitivele dvs. mobile și chiar vă este mesaje dacă bateriile scad scăzut, evitând acel chirp cu baterii mici de miezul nopții.

„Cu toții am experimentat că alarma de fum se stinge în timp ce gătim sau am căutat sursa acelui chirp neîncetat cu baterii joase în miez de noapte”, a declarat Tony Fadell, fondatorul Nest și directorul executiv. „De fiecare dată când o alarmă de fum plânge lup, depindem de el puțin mai puțin, iar apoi – într -un moment de frustrare – smulgem bateriile pentru a opri bipul. Și asta ne lasă și familiile noastre în pericol. ”

Studiile au arătat că 80 la sută din populația U.K. dețin o alarmă de fum, dar într -unul din fiecare opt incendii de casă la care au participat serviciile de incendii și salvare, alarma de fum nu a reușit să funcționeze, în principal din cauza bateriilor plate sau lipsă eliminate din cauza cripării alertelor bateriei [1]

„Siguranța nu ar trebui să fie enervantă”, a spus Matt Rogers, fondatorul Nest și vicepreședinte al ingineriei. „A fost inacceptabil pentru noi că una din opt case din Marea Britanie au o alarmă de fum care nu funcționează. Aceste produse sunt solicitate de lege și sunt menite să ne păstreze în siguranță, totuși oamenii îi urăsc. Am vrut să schimbăm asta, așa că am creat Nest Protect: fum + monoxid de carbon. ”

Disponibil de la Amazon

3.986 recenzii

Google Nest Secure – Alarmă de fum și detector de monoxid de carbon (cablat)

Alarma de fum pe care alții o privesc. Nest Secure este o alarmă de fum și monoxid de carbon cu un senzor de fum cu spectru împărțit pentru a detecta atât incendii rapide, cât și de ardere lentă. Poate trimite o alertă la telefon, să vă vorbească și chiar să aprindă drumul în întuneric
Îți spune care este pericolul și unde este. Senzorul cu spectru despărțit arată atât pentru incendii de ardere rapidă, cât și lentă. De asemenea, are un senzor de 10 ani, astfel încât să vă poată spune unde se ascunde o otrăvitoare și nedetectabilă
Veți ști, de oriunde. Nest Secure vă poate avertiza telefonul atunci când ceva nu este în regulă acasă. Veți primi un mesaj dacă alarma se oprește, dacă bateriile încep să funcționeze jos sau dacă un senzor nu funcționează. Și îți poți tăcea cuibul în siguranță folosind aplicația cuib

108,99 £

Intrați pe Amazon

caracteristicile produsului

Fum de înaltă calitate și alarmă de monoxid de carbon. Nest Secure este un detector multi-criteriu cu senzori de căldură, CO și de fum care lucrează împreună pentru a detecta pericolul.

Atenție. Dacă Nest Secure vede că nivelurile de fum sau CO sunt în creștere, dar nu au atins încă niveluri de alarmă de urgență, vă va oferi o alertare timpurie, astfel încât să poată evita plânsul lupului.

Val de cuib. Nu este nevoie să valuri prosoape sau să urci pe scaune. Nest Secure vă permite să tăceți alarmele neplăcute cu un val al mâinii.

Notificări mobile. Conectați Nest Secure la CompliCont de Nest Mentary folosind Wi-Fi și puteți primi alerte cu baterii joase, se îndreaptă și notificări de alarmă de urgență pe smartphone sau tabletă. În caz de urgență, caracteristica What To Do vă va aminti de acțiunile recomandate și vă va oferi acces cu un buton la un număr de telefon de urgență.

Promisiune de noapte. Dormiți în siguranță și sunet. Înainte de a vă opri, Nest Secure vă arată că senzorii și bateriile sale lucrează cu o strălucire verde rapidă după ce stingeți luminile atât de scăzute, atât de scăzute nu vă zguduie visele.

Calea. Nest Secure folosește mult mai mult decât doar avertismente de fum și CO. Luminile sale LED pot fi o lumină de noapte în casa ta. Când este întuneric, cuibul securizat îți va aprinde drumul în timp ce mergi sub el.

Alarme vocale. Potrivit unui studiu realizat de Universitatea Victoria, copiii pot dormi prin bip de alarme de fum. Așadar, pe lângă sunetele de alarmă, Nest Secure folosește alarme vocale feminine pentru a ajuta la trezirea copiilor adormiți în caz de urgență.

Mai mulți senzori, mult mai multe caracteristici. Senzorii Nest Protect includ un senzor de fum fotoelectric, senzor de CO, senzor de căldură, senzor de lumină, senzori cu ultrasunete și senzor de activitate. Împreună, analizează nivelurile de fum și CO, văd când vă faceți valuri și vă aprindeți drumul noaptea.

Interconectare wireless. Dacă aveți mult mai mult de un cuib protejat, acestea se conectează, astfel încât să auziți alarme de la toate protecțiile cuibului din casa dvs., chiar dacă pericolul este într -o singură cameră.

Proiecta. Nest Secure introduce o formă pătrată distinctivă, cu un model alb de floarea soarelui. O versiune neagră va fi disponibilă doar pe www.nest.com/uk.

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar

Ultima actualizare la 2021-10-04 / Link-uri / imagini de afiliere din API-ul de publicitate pentru produse Amazon

Leave A Comment