Uncategorized
zqehj  

Zigbee Alliance introduce prima tehnologie de rețea IOT cu mai multe benzi IoT

Alianța Zigbee a anunțat disponibilitatea Zigbee Pro 2017, cea mai recentă furnizare în tehnologia de rețea de mesh al Alianței, concepută pentru a conecta și facilita interoperabilitatea între dispozitivele inteligente. Zigbee Pro este tehnologia de rețea de bază care acceptă dispozitive interoperabile cu stivă completă certificată în Zigbee 3.0.

Cu Pro 2017, Zigbee este prima rețea de plasă capabilă să funcționeze simultan în două benzi de frecvență ISM: Sub-GHz 800-900 MHz pentru cerințe regionale și 2,4 GHz pentru acceptare globală. Această opțiune cu bandă dublă permite flexibilitatea și alegerea proiectării pentru producători, municipalități și consumatori care doresc să conecteze produse între clădiri, orașe și case.

„Pro 2017 este serviciul wireless ideal pentru a arunca rețele IoT mari în clădiri, parcuri de companie, facilități mari, orașe și locuri contestate de probleme de conectivitate, cum ar fi betonul armat și știfturile din oțel”, a declarat Victor Berrios, vicepreședinte al tehnologiei, Zigbee Alliance. „Potențialul de implementare este remarcabil pentru casele inteligente, clădirile inteligente și orașele inteligente.”

Dispozitivele bazate pe specificațiile de rețea Zigbee Pro 2017 fac parte din cele mai semnificative proiecte de inginerie din Europa astăzi: serviciile bazate pe Zigbee sunt implementate în Regatul Unit, care are un mandat guvernamental de a lansa contoare inteligente la aproximativ 30 de milioane de case până în 2020.

Utilizând Zigbee Pro 2017, producătorii de produse pot acum să construiască dispozitive care utilizează o rețea unică care operează pe mai multe benzi pentru a aborda provocările mediilor fizice înconjurătoare. Includerea capacităților sub-GHz acceptă rețele IoT pentru mai multe cazuri de utilizare, inclusiv iluminat inteligent în aer liber, utilizarea în cadrul unor facilități, cum ar fi setările de vânzare cu amănuntul și centrele de date care trebuie să monitorizeze condiții largi de ambientale și atunci când sunt implementate în medii severe.

Specificația de rețea Zigbee Pro 2017 oferă avantaje esențiale, inclusiv o gamă mai lungă, scăderea consumului de energie electrică și costurile de operare mai mici pentru aplicații cu rată redusă de date, de la securitate și securitate și automatizare la domiciliu, până la contorizarea inteligentă și iluminatul conectat.

www.zigbee.org

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar

Leave A Comment