Uncategorized
zqehj  

D-Link introduce OMNA 180 CAM-Primul Cameră video IP CCTV Activată Apple HomeKit Activată IP CCTV

OMNA 180 Cam HD este o nouă cameră video Activată Apple HomeKit de la D-Link.

OMNA 180 Cam HD oferă o metodă simplă pentru utilizatori să -și proiecteze casa pentru o liniște sufletească suplimentară. Integrarea HomeKit a OMNA permite utilizatorilor să fie „întotdeauna acasă”, precum și să includă funcții avansate de siguranță și securitate cu criptare end-to-end, precum și autentificare între camera video, precum și un iPhone sau un iPad.

Când este detectată activitatea, utilizatorii vor primi o notificare bogată pe ecranul lor de blocare, livrate prin aplicația Apple House, care arată un feed online de la cameră. Utilizatorii pot avea chiar acces la OMNA -ul lor de la distanță pentru a vedea ce se întâmplă în casa lor în timp autentic. *

D-Link OMNA 180 CAM HD (DSH-C310) Caracteristici esențiale

Văzând orice cu gadgetul dvs. iOS oferă o liniște sufletească suplimentară-urmărind copilul dvs. în pepinieră, inspecționând o rudă în vârstă, vizualizându-vă canina în sufragerie sau contribuind la garantarea căminilor nu sunt riscuri în timpul vacanței.1

Câmp de vedere de 180 de grade-Omnais derivat din cuvântul latin „Omnis” care implică atotcuprinzătoare. Multe camere oferă o lentilă restrânsă de 130 de grade, în timp ce serviciile distincte de 180 de grade ale D-Link, precum și inovația de derâiere permit utilizatorilor să vadă aproape peste tot.
Streaming dinamic video – Bitrate video se ajustează constant pentru a garanta performanța ideală, cu condiția lățimii de bandă oferite.
Audio cu două sensuri, precum și vorbire, utilizând microfonul încorporat al camerei, precum și difuzorul, așa că, chiar și atunci când utilizatorii nu sunt în casă, pot încă să-și facă cunoscute existența.
Viziune de noapte – Vezi până la 5 metri în întuneric total cu viziune de noapte în infraroșu.
Detectarea mișcării – declanșează notificări, precum și înregistrarea automată a clipurilor video
Înregistrare locală – Detectarea mișcării Record a declanșat clipuri video direct într -un microSD2card până la 128 GB, cu capacități de redare la distanță. Oferă instantanee pre-eveniment, precum și înregistrare, cu mult mai multă versatilitate la înregistrarea video la nivel local la camera video, fără a avea impact asupra rețelei sau a lățimii de bandă web. Toate fără taxe lunare recurente.
Design elegant – camera video este dezvoltată pentru a se forma fără efort în casa contemporană, cu un design elegant, discret, precum și la modă.

Disponibilitate, precum și prețuri

Omna 180 Cam HD este oferit de la Amazon.

160 de recenzii

D-Link DSH-C310 OMNA Cameră video de securitate și securitate pentru siguranță Apple HomeKit compatibilă-Vision de 180 de grade, rezoluție HD 1080p Full HD, înregistrare în cloud, audio în două sensuri, viziune de noapte, slot pentru card microSD, corp de aluminiu-argint

D-Link OMNA 180 CAM HD IP IP Siguranță și securitate Cameră video interioară 1920 X 1080 pixeli
0790069430534
DSH-C310

79,97 GBP

Cumpărați pe Amazon

Disponibil de la Apple

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar

Ultima actualizare la 2021-10-04 / Link-uri / imagini de afiliere din API-ul de marketing al produselor Amazon

Leave A Comment