Household
zqehj  

Montepulciano – sub un soare toscan

, celălalt săptămână, prietenul meu Michelle și am luat o decizie de întâlnire la Chiusi pentru prânz și apoi să ia trenul spre Montepulciano, un oraș de deal din sudul Toscanei din apropiere de Siena.

Vedere din parcare.
Michelle trăiește în Florența și Chiui a fost punctul de prefecție la jumătatea drumului. Cu toate acestea, odată ce eram în Chiusi am văzut programul de tren sporadic și am observat că a existat un autobuz în treizeci de minute. Am luat-o.

A fost un pas minunat pe măsură ce am aflat mai târziu că gara este destul de la distanță de orașul dealului. Autobuzul ne-a scăpat ideal în partea de jos a dealului.

Am fost la Montepulciano o dată înainte într-o zi de Anul Nou. A fost înghețată, ambalată cu turiști, iar câteva locuri au fost închise pentru vacanță. Călătoria noastră de zi a fost cel mai bun moment pentru a merge. Nu era prea aglomerat și vremea era glorioasă.

Fermecătorul Michelle.

Montepuclciano are o populație de aproximativ 14.000. Este cunoscut pentru vinul lui Vino Nobile roșu (este înconjurat de podgorii), arhitectura sa (nu există clădiri noi noi, având în vedere că secolul al XVI-lea) și opiniile.

Palazzo Bucelli. Acestea sunt ursuri etruscane și reliefuri plasate acolo de Pietro Bucelli, care deținea Palazzo în timpul secolului al XVIII-lea.
Pe măsură ce intrați pe ușa principală / poarta, ajungeți la Corso, care este centrul comercial al orașului. Luați această stradă de înfășurare, și până când ajungeți la Piazza Grande Piața principală frumoasă. Fatada de cărămidă neterminată a Duomo este foarte izbitoare.

Montepulciano a format o alianță cu Florența în 1511. Medici a cerut doi dintre cei mai de succes arhitecți din Italia, Vignola și Antonio da Sangallo, bătrânul, pentru a renova o mulțime de Palazzi ai familiei nobile și pentru a face spațiile publice să se descopere.

Bine creat de Sangallo cel Bătrân în 1520.

În interiorul Duomo.
Ne-am încheiat ziua în Montepulciano cu Aperitivi la istoricul Caffè Poliziano. Ne-am întâlnit cu doi dintre prietenii lui Michelle care erau pe drum spre Umbria. Caffè a fost deschis în 1886 și este favorit cu localnicii pentru cafea. Desigur, prețurile sunt mai mici dacă stați la bar. Dacă puteți obține unul dintre mesele mici de pe terasa mică din spate, faceți. Aceste opinii merită prețul

Trebuie să mă întorc la Montepulciano și să sperăm să vizitez capodopera din Sangallo, San Biagio. Biserica este situată la câțiva metri de pereții dealului și a inspirat bazilica lui Sf. Petru și alte biserici.

Fotografii: eu și iPhone-ul meu

Imparte asta:
Pinterest
Facebook
Stare de nervozitate
Tumblr.

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

Inspirație de proiectare – La Bandita CountryhouseJune 1, 2017in “arhitectura”
Buon ViaGgio – Versilia, Tuscan Coastseptember 26, 2012in “Art”
Mănâncă, Rugați-vă, Pasul – Tuscananyaugust 16, 2017in “Arhitectură”

Leave A Comment