Household
zqehj  

Vânzarea casei dvs.

Vânzarea casei dvs. este una dintre cele mai semnificative tranzacții în care veți fi implicat vreodată. Pentru a vă ajuta prin procesul unei astfel de oferte esențiale ale companiei, veți dori să selectați un agent imobiliar care Afișează o combinație bună de cunoștințe, onestitate și abilități de comunicare potrivite nevoilor tale.

Ca și în cazul altor companii de servicii și consultanți, cea mai bună modalitate de a găsi un agent imobiliar este prin trimiteri personale de la familie sau prieteni. Căutați un agent care arată cunoștințe despre piața imobiliară și cartierul dvs., afișează încredere și, mai ales, ascultă preocupările dvs.

Iată câteva sugestii pentru a vă ajuta să găsiți cel mai bun agent imobiliar:

Verificați semnele disponibile în cartierul dvs. pentru numele agenților care se specializează în zona dvs. locală.

Participați la case deschise promovate în lucrările locale pentru a întâlni agenți din comunitatea dvs.

Verificați listările săptămânale de locuințe din ziare pentru agenții imobiliari care au remarcat case similare cu ale dvs. din cartierul dvs.

Vizitați site -urile web ale agenției imobiliare pentru a găsi un anumit agent imobiliar sau pentru o notă a birourilor imobiliare din zona dvs. Numeroase site-uri web ale agenției prezintă un serviciu de listări multiple on-line pentru proprietățile de navigare; Căutați case similare cu ale dvs. în comunitatea dvs. și luați notă de numele agenților care le reprezintă.

Solicitați unui agent să verifice un interviu sau o prezentare notă. Acest lucru vă poate oferi posibilitatea de a evalua experiența și calificările lor, de a vorbi despre un plan de marketing pentru a vă vinde casa și, eventual, pentru a efectua o analiză comparativă a pieței (CMA). Un CMA oferă informații despre vânzările de case din trecut și actuale ale casei similare cu ale dvs. în zona dvs., pe lângă descoperirea datelor despre casele din cartierul dvs. care nu se vând. Agentul poate utiliza aceste informații, împreună cu statisticile pieței și experiența proprie pentru a vă ajuta să stabiliți un preț pentru casa dvs. Asigurați -vă că intervievați cel puțin doi agenți înainte de a lua decizia de angajare. Nu aveți nicio obligație de a angaja un agent care face o vizită.

După ce ați ales un agent imobiliar cu care vă simțiți confortabil, vă puteți aștepta să ofere îndrumări solide pentru a vă pune casa pe piață. Acestea vă vor ajuta să identificați un preț de vânzare și să vă parcurgeți semnarea unui contract de remarcare care afirmă prețul casei dvs. și orice termeni atașați vânzării sale. Acest contract este utilizat de toți membrii Asociației imobiliare canadiene pentru a se potrivi cu cumpărătorii cu case de vânzare.

Leave A Comment