Household
zqehj  

Buget Blooms: Destul de roz

Rețineți când am împărtășit un pic din prima mea flori din an (un cadou lunar minunat de la hub -uri)? Puteți să vă amintiți că au avut un pic de SCHIMER de Anul Nou, datorită unui suport pentru tort, plin de ornamente argintii strălucitoare pentru Take One, precum și câteva săptămâni mai târziu le -am remixat cu mai puțin o înclinare de vacanță, deoarece am fost bine în ianuarie la asta punct.

Ei bine, acele înfloriri ale magazinelor alimentare cu costuri reduse au durat destul de mult în ianuarie, însă luna februarie a obținut tot ce este mai bun dintre noi, precum și înainte să-l înțelegem că clipesc ochii, precum și practic a fost practic, la fel de bine ca și în continuare, nu mai aveam Nu am cumpărat orice tip de flori din februarie. Așa că, în timp ce cumpărarea de mâncare în ultimul weekend al lunii ne -am asigurat că un buchet a intrat și în coșul nostru.

Și de data asta am obținut foarte multe lucruri. Am cheltuit doar 4,99 USD, precum și am obținut cinci buchete diferite din afacere. De data aceasta, am fost atrasă de o mulțime de carnații destul de roz, precum și de o metodă atât de lungă, încât am fost convins că ar putea fi doar floarea mea preferată vreodată. În plus, ei durează notoriu pentru a se asigura că ar trebui să implice săptămâni de plăcere din partea mea. Oh mulțumit zi. Iată primul buchet de carnații destul de roz care adaugă dulceață nelimitată la biroul meu de lângă fereastră:

Videoclipurile noastre preferate

Și chiar aici sunt trei buchete mult mai mici, care locuiesc fericit pe terasa ferestrei din zona bucătăriei, în câteva vaze ieftine-O Ikea pe care le-am așezat. Gotta de genul acesta arată la fel de grozav în vazele de muguri albe clare, precum fac performanțe în vaza roz tonifiată pe biroul meu.

Iată buchetul nostru bonus, realizat în principal din muguri mai scurti, precum și flori care au fost smulse pentru a face restul planurilor (hotărât să nu risipească o singură înflorire pe care le -am grupat într -un mic suport de lumânări de sticlă în jumătatea băii). Toți ar trebui să înflorească și mai mult în doar câteva zile.

Toate cele cinci buchete (care au trecut fericit cu mai puțin de o bucată de buck A) adaugă cu siguranță o atmosferă de primăvară veselă la trei spații diferite ale casei noastre. Este atât de bine să am un strop de roz în câteva dintre zonele pe care le regulat în fiecare zi. Este amuzant că continuăm să rămânem în urmă pe buchetele noastre lunare, deoarece de fiecare dată când în cele din urmă îmi iau mitt -urile pe ele, sunt lovit cu uimitorul (și foarte ieftin) upgrade pe care îl adaugă la orice tip de spațiu. Ce sunteți oameni atrași în aceste zile când se referă la flori sau plante interioare? Cineva care aduce case lalele destul de în ghiveci, precum și narcise? Altcineva a fost încântată de trandafiri în aceste zile (mai ales după ziua de V la câteva săptămâni în urmă)? Vărsă -l.

Vrei să vezi primul nostru buchet al magazinului alimentar din ianuarie trecut? Mâncărime pentru a inspecta februarie, martie, aprilie, mai, iunie, iulie, august, precum și septembrie? Respectă doar legăturile pentru unele buchete destul de minunate (și chiar gratuite).

Mai multe mesaje de la Young Home Love

Leave A Comment