Household
zqehj  

Mai mult HDMI economic peste CAT5

The Eagle Eyed Guys de pe lista noastră de corespondență au găsit un dispozitiv HDMI mai accesibil pe dispozitivul CAT5E. TFAV18 de la TechFocus promite până la 30 m soi de la felina 5e sau până la 40 m prin felină 6. De asemenea, ni s -a oferit un cod voucher pentru încă 5% din aceste unități deja ieftine de 50 de lire sterline.

„Acest extensor HDMI vă va permite să prelungiți conexiunea HDMI folosind cablul Feline 5E/CAT 6 ca mediu de transmisie. Avantajele utilizării acestui tip de cablu, mai degrabă decât HDMI, sunt că puteți schimba lungimea cablului, precum și este extrem de ieftin în comparație cu cablarea completă HDMI, cablul feline 5E este simplu de ascuns într -o casă, în spatele pereților etc. Cu acest gadget puteți prelungi semnalul cu până la 40 de metri (30 m prin felină 5e, 40m prin felina 6). Caracteristici:

Folosiți CAT.5E/CAT 6 Cablu pentru a prelungi transmisia HD

Transmisie până la 40 de metri

Ajustarea automată a feedback-ului

Dimensiune compactă

Rate de semnalizare până la 2,25 git în sprijinul afișajului 1080p

Acceptă HDMI, precum și DVI

Conform HDCP

Cablu de alimentare furnizată ”

Codul voucherului cu reducere „DVCOUK”

HDMI accesibil peste CAT5: www.techfocus.co.uk [mulțumesc John]

Vreau mai mult? – Urmați -ne pe Twitter, ca noi pe Facebook, sau înscrieți -vă la fluxul nostru RSS. Puteți primi chiar și aceste știri livrate prin e -mail, direct în căsuța de e -mail în fiecare zi.

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar

Leave A Comment