Uncategorized
zqehj  

Orașul din NYC al lui Marilyn Monroe, pentru închiriere

, pictograma de la Hollywood, Marilyn Monroe Sanctuary Upper East Side, este acum în închiriere și ar putea fi al tău pentru o sumă de 27.500 de dolari pe lună.

Clădirea uluitoare cu patru etaje, completată cu patru dormitoare superbe și băi de trei și jumătate, oferă o felie perfectă de o felie perfectă de glam vechi de la Hollywood în mijlocul orașului New York. Construit în 1899 și odată deținut de celebrul fotograf de modă și de bunul prieten al lui Monroe, Milton Greene, acest spațiu de 3.500 de metri pătrați pe 127 East 78th Street are cinci șeminee, tapet decorativ complex, plafoane glorioase înalte și o scară de marmură grandioasă.

Plin de personaj over-the-top și farmec izbitor, este ușor de văzut de ce Monroe nu a putut rezista să facă din această casă sofisticată de casă, acasă, la domiciliu, în timp ce se afla în marele măr. Dacă numai acești pereți ar putea vorbi! Vedeți în interiorul căminului vedetei infame și spuneți -ne ce credeți despre asta în comentariile de mai jos.

Proprietatea incredibilă de 3.500 de metri pătrați se află la doar o scurtă plimbare de Central Park, într-un cartier Upper East Side, care este plin de magazine elegante de lux și cafenele fine.

Garnitura cu patru dormitoare este prevăzută cu un duș cu aburi și cadă jacuzzi mare. A fost reînnoită de -a lungul anilor, dar încă mai scurge glamourul vechi de la Hollywood.

Culorile vibrante și o podea de bucătărie modelată de bord aduc un hit de Luxe modern în spațiul opulent.

Toate necesitățile contemporane – aerul central și încălzirea, o spălătorie separată la nivelul inferior – trăiesc într -o armonie perfectă cu detalii tradiționale, cum ar fi tavane înalte și mantaje de șemineu luxos.

Amplasat în casa pitorească este o terasă în stil european, care este perfectă pentru a vă relaxa departe de agitația orașului.

Nu poți doar să-l imaginezi pe Marilyn coborând din vârful acestei scări de marmură grandioasă într-o rochie de bile la masa?

Leave A Comment