Household
zqehj  

DIY: Headboard de pânză pictat

propus întâmplător împotriva peretelui, aceste pânze pictate acționează ca un punct focal care se simte necorespunzător și minim. Pink Pink înmoaie podelele și pereții albi asemănătoare cu mansarda dormitorului, în timp ce un panou de culoare lenjerie ridică tonul nopții, fotoliul și banca.

Ce aveți nevoie: pânze în diferite dimensiuni (vezi Pasul 1), trei culori de vopsea interioară sau două culori și vopsea albă, perii de vopsea.

Pasul 1: Alegeți trei pânze de dimensiuni diferite mai înalte decât patul dvs .; Al nostru a măsurat 40 ″ x 40 ″, 48 ″ x 48 ″ și 60 ″ x 30 ″.

Pasul 2: Alegeți trei culori de vopsea interioară sau alegeți două culori și luminați una cu alb. Am folosit o nuanță naturală de lenjerie și un roz prăfuit mai închis pentru o notă liniștită feminină. După ce am pictat o pânză roz, am luminat culoarea cu vopsea albă, apoi am pictat a treia pânză în noul roz mai deschis.

Pasul 3: Lăsați pânzele pictate să se usuce cel puțin 24 de ore. Grupați -le cu cel mai înalt din centru, asigurându -vă că marginile lor se suprapun ușor și împingeți patul împotriva lor pentru a le ține pe loc.

Leave A Comment